S dodjele

Pad, neumjesne šale i golotinja: Trenutci koji su obilježili ovogodišnju dodjelu Oscara

Komičarka Liza Koshy doživjela je ono od čega mnogi strahuju kada kroče na crveni tepih – jedan pogrešan korak u pripijenoj crvenoj Marchesa haljini bio je dovoljan da se nađe na podu.
Kultura / Film TV | 11. 03. 2024. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Los Angelesu je sinoć, 10. veljače održana 96. po redu dodjela nagrada Oscar. Najboljim filmom proglašen je Oppenheimer, ostvarenje Christophera Nolana koji je za isti nagrađen u kategoriji najboljeg redatelja. Za glumačke uloge ostvarene u ovom film nagrađeni su i Cillian Murphy, kao glavni glumac i Robert Downey Jr., kao sporedni glumac.

Najboljom glumicom proglašena je Emma Stone, dok je pobjeda u kategorije najbolje sporedne glumice pripala Da'Vine Joy Randolph, prenosi Journal.

U nastavku ćemo se osvrnuti na događaja koji su obilježili večer i o kojima bruje društvene mreže. I to redom događaja:

Vanessa Hudgens očekuje prvo dijete

Pojavivši se na crvenom tepihu u uskoj crnoj haljini s potpisom Vere Wang, glumica Vanessa Hudgens je potvrdila višetjedna šuškanja o trudnoći. Sa suprugom Coleom Tuckerom očekuje prvo dijete.

Ova je vijest stigla tri mjeseca nakon što je par izrekao 'sudbonosno da' na osebujnom vjenčanju u Meksiku.

Pad Lize Koshy na crvenom tepihu

Komičarka Liza Koshy doživjela je ono od čega mnogi strahuju kada kroče na crveni tepih – jedan pogrešan korak u pripijenoj crvenoj Marchesa haljini bio je dovoljan da se nađe na podu. A kada su vidjeli njezine cipele, mnogi su izrazili divljenje što je u istima uopće uspjela hodati.

Pad je postao jedan od viralnih trenutaka s crvenog tepiha, no vjerujemo kako će se na njega, za razliku od onog Jennifer Lawrence, brzo zaboraviti.

Uvodni govor prošao u znaku neumjesne šale

Možda je nekima i bio duhovit, humor je ipak subjektivan, no uvodni govor Jimmyja Kimmela ostat će zapamćen po neumjesnoj šali koju je uputio Robertu Downeyju Jr-u. U istoj se osvrnuo na njegove probleme s konzumacijom opijata te izazvao nelagodu kod glumca te susramlje kod gledatelja. Urbanim rječnikom cijela je situacija bila – cringe. Cijeli govor možete poslušati u nastavku:

Video: Jimmy Kimmel’s Oscars Monologue 2024

John Cena i prizor koji se na Oscarima ne viđa često

Ako o nečem nakon dodjele Oscara bruje društvene mreže, onda je to način na koji je John Cena predstavio je kategoriju za najbolju kostimografiju. Isto je učinio kao od majke rođen, rekreiravši scenu u kojoj je nagi muškarac skandalozno stupio na pozornicu na dodjeli 1974. godine, istovremeno nastojeći ukazati na važnost kostimografije za kreiranje određene uloge.

Za jedne sjajan skeč, za druge potpuno neprimjeren prilici – ali svakako scena koja izaziva oprečne reakcije.

Video: Oscars 2024: Nearly naked John Cena presents award for Costume Design
Kopirati
Drag cursor here to close