TV serija

Simpsoni završavaju u 2023.?

Sinoć su Simpsoni obilježili 700. epizodu i već su obnavljani za daljnje dvije sezone, što znači da će se ova animirana serija emitirati još najmanje do 2023. godine.
Kultura / Film TV | 23. 03. 2021. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni producent Simpsona Al Jean sugerirao je da bi najdugovječnija animirana serija svih vremena u SAD-u mogla završiti nakon nadolazeće dvije sezone.

Sinoć su Simpsoni obilježili 700. epizodu i već su obnavljani za daljnje dvije sezone, što znači da će se ova animirana serija emitirati još najmanje do 2023. godine, piše Index.

Međutim, Jean je upozorio da bi nakon 757. epizode Simpsona "moglo doći vrijeme da napustimo Springfield".

"Definitivno ćemo napraviti 757 epizoda", rekao je za Variety.

"Ne bih rekao da je to kraj, ali ne znam koliko dalje možemo ići", priznao je.

Međutim, uvjeren je da Lisa, Bart, Maggie, Marge i Homer Simpson nikada neće nestati i da će živjeti dalje u raznim oblicima.

"Uvjeren sam da će, nakon što prestanemo sa snimanjem, doći nekakvi drugi Simpsoni", rekao je.

Tko zna hoće li Simpsoni ikad zapravo završiti, ali za sada je kreator Matt Groening obećao puno velikih iznenađenja koja slijede tijekom sljedeće dvije sezone.

"Homer će izgubiti kosu, Milhouse će dobiti kontaktne leće, a Bart će trideset i treći put proslaviti svoj deseti rođendan", dodao je.

No jedno je sigurno, kako god završilo, nasljeđe Simpsonovih je nenadmašno i pošteno je reći da će tek nekoliko TV serija imati jednak utjecaj.

Kopirati
Drag cursor here to close