Sirove strasti

Sharon Stone otkrila tajnu najpoznatije scene

Kultura / Film TV | 17. 07. 2014. u 06:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna glumica Sharon Stone po prvi put nakon 22 godine progovorila je o čuvenoj sceni iz filma 'Sirove strasti', koji je od nje napravio planetarno popularnu zvijezdu.

''Bila sam obična američka glumica kada sam stigla na Festival u Cannesu, a otišla sam kao svjetska zvijezda'', priznaje Stone.

U intervjuu za francuske novine, 56-godišnja glumica tvrdi kako nije znala da će scena ispitivanja u policijskoj stanici postati tako erotska, prenosi dnevnik.hr.

''Redatelj me zeznuo. Tražio je da skinem bijele gaćice jer se navodno primjećuju u snimku, ali je obećao da se ništa neće vidjeti. Tek nekoliko tjedana kasnije, pokazao mi je gotov film koji je trebao biti prikazan u Cannesu. Kad sam vidjela tu scenu, osetila sam se prevarenom. Ustala sam i ošamarila ga'', ispričala je glumica.

''To me je šokiralo. Da sam bila na mjestu redatelja, svakako bih zadržala tu scenu, ali trebao me upozoriti. To je bio znak nepoštovanja'', dodala je Stone i priznala kako je upravo taj film promijenio njezinu karijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close