Mostarska atrakcija auto kina

Rodoč: Večeras za filmoljupce tri filmska ostvarenja

Nastavlja se mostarska atrakcija auto kina na platou mostarskog Sajma gospodarstva u Rodoču
Kultura / Film TV | 17. 10. 2020. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja se mostarska atrakcija auto kina na platou mostarskog Sajma gospodarstva u Rodoču gdje filmoljupce večeras očekuju tri filmska ostvarenja od 19h, 21h i 23h – „F20“, „Koncentriši se baba“ i „Moj jutarnji smeh“.

Video: F20

F20 (Arsen Antoan Ostojić), govori o ljubavi i zlu. Radnja se zbiva na ljeto, uz tulumarenje na Zrću gdje se rađa nova ljubav i sve kreće po zlu. Naslov filma F20 predstavlja dijagnozu za psihički poremećaj i daje naslutiti da ovo nije još jedan tipični hrvatski film. Ovaj fantastični triler s novom, mladom glumačkom postavom dokaz je kako hrvatski film može konkurirati trilerima koje nam svakodnevno serviraju iz inozemstva.

Video: Koncentriši se baba

Od 21 sat posjetitelji će uživati uz film koji je već oduševio bosanskohercegovačku publiku – Koncentriši se baba (Pjer Žalica).

Radnja filma događa se u travnju 1992. godine. Mnogobrojna obitelj koja je razbacana po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, okuplja se u Sarajevu oko groba stare majke. Baba nije dobro, ali se prognoza liječnika da je njena smrt pitanje minuta, pretvara u sate, te na kraju i u dane. Počinju spletke, prevare i trvenja oko nasljedstva koje će ostati iza starice, a naročito oko velike obiteljske kuće u Sarajevu.

Baba i posljednjim uzdasima svojski sudjeluje u tome, a možda je upravo to i održava u životu. Intrige i spletkarenje na štetu jedne od sestara ovoj obitelji su važnije od jasnih, zastrašujućih znakova nadolazeće kataklizme. Kada je na kraju prevara otkrivena, bilo je već kasno.

Video: Moj jutarnji smeh

Posljednji film prikazan večeras bit će Moj jutarnji smeh (Marko Đorđević) od 23 sata. Ova regionalna komedija očaja nudi zabavan i prisan prikaz čitave jedne generacije obilježene krizom odrastanja i nemogućnošću napuštanja roditeljskoga gnijezda.

Cijena ulaznice je 10 KM po automobilu i vrijedi za sve filmove. Ulaznicu možete kupiti u hotelu Mostar od 16 do 18 sati ili na licu mjesta prilikom ulaska u kino.

Kopirati
Drag cursor here to close