Skup razvod

Robert De Niro mora prihvatiti sve uloge jer plaća luksuzni život bivšoj ženi

Od pripadnice visokog društva glumac se razveo 2018., nakon 21 godine braka. Zbog skupog razvoda De Niro prihvaća uloge i u lošim filmovima.
Kultura / Film TV | 26. 04. 2021. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izjavama odvjetnice, glumac Robert De Niro nema novca i primoran je prihvaćati sve uloge koje mu se nude. Odvjetnica Caroline Krauss tvrdi da je Robertova bivša supruga Grace Hightower ovisna o odjeći dizajnerice Stelle McCartney i dijamantnim prstenima, piše Page Six, prenosi Index.

Od pripadnice visokog društva glumac se razveo 2018., nakon 21 godine braka. Zbog skupog razvoda De Niro prihvaća uloge i u lošim filmovima.

"Gospodin De Niro ima 77 godina, i iako obožava svoje zanimanje, ne bi trebao biti prisiljen raditi ovim nevjerojatnim tempom zato što mora. Kada će on imati priliku odbiti neki projekt koji mu bude ponuđen? Da ne mora raditi šest dana u tjednu i 12 sati dnevno, da ne mora utaživati Graceinu žeđ za Stellom McCartney", rekla je odvjetnica.

Prije nekoliko godina njegovo je bogatstvo bilo procijenjeno na 350 milijuna dolara. No u zadnje vrijeme prihvaća sve poslove, uključujući i reklame. Odvjetnica tvrdi da je bogatstvo gotovo potrošeno. Osim posljedica razvoda, Robert je ušao u posao s restoranima te nije plaćao porez. Sad je dužan milijune poreznoj upravi, a na prihode je utjecala i pandemija.

Prema predbračnom ugovoru, Hightower godišnje treba dobivati oko milijun dolara od De Nira, sve dok on zarađuje barem 15 milijuna dolara godišnje. Dok on razmišlja kako zaraditi novac, njegova bivša supruga troši sve više. Prije dvije godine kupila je prsten koji košta više od milijun dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close