Počelo je

Prvi pogled sa seta novih epizoda serije 'Seks i grad'

Na svom je Instagramu Sarah otkrila fotografiju sa seta na kojoj pozira s Kristin Davis koja će ponovno utjeloviti Charlotte York i Cynthijom Nixon koja se vraća kao Miranda Hobbes.
Kultura / Film TV | 15. 06. 2021. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još je u siječnju krenula prava mala euforija nakon što je potvrđeno da stižu nove epizode serije Seks i grad. Reboot kultne serije izlazi čak 16 godina nakon posljednje epizode, a bit će dostupan na streaming servisu HBO Max. Novo poglavlje u životima slavnih prijateljica zvat će se And Just Like That…, a nedavno je Sarah Jessica Parker podijelila prvi reunion ekipe.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Na svom je Instagramu otkrila fotografiju sa seta na kojoj pozira s Kristin Davis koja će ponovno utjeloviti Charlotte York i Cynthijom Nixon koja se vraća kao Miranda Hobbes.

Kim Cattrall neće se pridružiti novoj seriji, ali se zato vraćaju Chris Noth kao Mr. Big, John Corbett kao Aidan Shar i David Eigenberg kao Steve Brady. Serija će se sastojati od deset epizoda po pola sata, a snimanje je krenulo ovog proljeća u New Yorku.

Originalnu je seriju kreirao Darren Star na temelju knjiga ‘Candace Bushnell, a gledali smo je od 1998. do 2004. godine. Svi oni među nama koji su na neki način odrastali uz seriju, Carrie, Mirandu, Samanthu I Charlotte uvjerljivo imaju visoka očekivanja od novih epizoda. Još je jedan to reboot na kojem radi HBO Max, paralelno se snima I reboot serije Gossip Girl I True Blood, prenosi Journal.

Kopirati
Drag cursor here to close