Životni stil i polo

Princ Harry i Meghan snimaju nove serije za Netflix

Nove serije dio su petogodišnjeg ugovora vrijednog oko sto milijuna dolara što su ga Harry i Meghan sklopili sa streaming servisom 2020. godine nakon što su napustili britansku kraljevsku obitelj i skrasili se u Kaliforniji.
Kultura / Film TV | 12. 04. 2024. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle i princ Harry bit će izvršni producenti dviju novih serija za Netflix, ali ne radi se o igranim serijama nego o projektima koji će se baviti životnim stilom i polom.

Nove serije dio su petogodišnjeg ugovora vrijednog oko sto milijuna dolara što su ga Harry i Meghan sklopili sa streaming servisom 2020. godine nakon što su napustili britansku kraljevsku obitelj i skrasili se u Kaliforniji.

Vrtlarenje, kulinarstvo, zabave, prijateljstvo

Vrtlarenje, kulinarstvo, zabave, prijateljstvo..., bit će tematika serijala čija će izvršna producentica biti Meghan, koja je prije mjesec dana najavila svoj novi luksuzni lifestyle brend nazvan "American Riviera Orchard".

Premda u okviru tog brenda još nema konkretnih poteza, najavljeno je da će se baviti domom, vrtom, hranom, kućnim ljubimcima i općenito stvarima vezanima uz životni stil, pa se pretpostavlja kako će serijal čija će producentica biti, poslužiti Meghan i za promociju vlastitog brenda.

Svijet sporta

Harry će, pak, zajedno sa suprugom, biti izvršni producent programa koji će "zaroniti" u svijet profesionalnog pola, sporta kojim se bavi od dječačkih dana, svojevremeno ga je vrlo često igrao s ocem, kraljem Charlesom III., i bratom, princom Williamom.

Objavljujući informaciju o novim projektima na stranici "Archewella", par je poručio kako će Harryjeva serija omogućiti gledateljima do sad neviđen pristup svijetu profesionalnog pola, uvid u estetiku i društvenu scenu, strast prema tom sportu, predstaviti igrače i pokazati što je sve potrebno za natjecanje na najvišoj razini.

Većina materijala snimljena je tijekom američkog otvorenog polo prvenstva u Wellingtonu na Floridi, a Harry redovito igra u Polo klubu Santa Barbara sa svojim klubom Los Padres, kojemu se priključio 2022. godine, a Meghan se često može vidjeti na tribinama kako ga bodri, prenosi Slobodna Dalmacija.

U ovim projektima, koji još uvijek nemaju naslove i u ranoj su fazi produkcije, Meghan i Harry će sudjelovati preko producentskog ogranka svoje tvrtke, a uz njih će izvršna producentica biti i Chanel Pysnik, voditeljica odjela nefikcijskog programa "Archewell Productionsa", koja je producentsku ulogu imala i u prethodne tri dokumentarne serije koje su Meghan i Harry radili za Netflix.

Kontroverzna serija

Najviše uspjeha imala je kontroverzna serija u šest epizoda "Harry & Meghan", u kojoj su nastavili s kritikama i napadima na monarhiju i kraljevsku obitelj koju su napustili. Sudjelovali su u još dva serijala: "Heart of Invictus" o Invictus igrama koje je Harry pokrenuo prije deset godina, te "Live to Laed" o nekolicini svjetskih lidera i influencera, a obje su serije naišle na mlak prijem kod publike.

Vidjet ćemo kako će proći nove serije, a o tome vjerojatno dijelom ovisi hoće li Netflix produžiti ugovor s Harryjem i Meghan, iako mnogi tvrde da za to nema velikih izgleda.

Kopirati
Drag cursor here to close