Filmofili

Prijavi se za sudjelovanje u programu Mreže filmofila Jadranske regije

Ako imate manje od trideset godina, volite gledati art filmove, želite putovati, ili prisustvovati festivalskim projekcijama u vašem gradu, prijavite se za Mrežu filmofila Jadranske regije.
Kultura / Film TV | 24. 10. 2022. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mreža festivala Jadranske regije ujedinjuje filmofile regije! Ako imate manje od trideset godina, volite gledati art filmove, želite putovati, ili prisustvovati festivalskim projekcijama u vašem gradu, prijavite se za Mrežu filmofila Jadranske regije.

Pozivamo sve filmofile iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije da postanu članovi/članice Mreže filmofila Jadranske regije. Priliku da postanu članovi/članice mreže imaju svi državljani/ke navedenih zemalja mlađi/e od trideset godina.

Najaktivniji članovi/članice, sa najkvalitetnijim prijavama, imat će priliku da posjete jedan ili više festivala Mreže i učestvuju u programu koji je pripremljen posebno za njih, a sadrži filmske projekcije, razgovore s autorima i predavanja, kako bi dobili jasnu sliku o novim tendencijama u suvremenoj kinematografiji.

Festivali Mreže filmofila Jadranske regije:

Ljubljana International Film Festival - 09.- 20.11.2022.
Festival autorskog filma Beograd - 20.11.- 02.12.2022.
Sarajevo Film Festival - kolovoz 2023.
Filmski festival Herceg Novi - kolovoz 2023.
Zagreb Film Festival – listopad 2023.

Za prijavu je potrebno napraviti profil i ispuniti obrazac na sljedećem linku.

Učešće u programu je besplatno, a festivali pokrivaju prijevoz i smještaj za sudionike koji dolaze iz drugih gradova. Broj sudionika po festivalu je ograničen. Prijave su otvorene bez vremenskog ograničenja.

Cilj programa Mreže filmofila Jadranske regije je promocija filmske umjetnosti i isticanje važnosti gledanja filmova u kinu i razgovora sa autorima/autoricama.

Sva pitanja vezana za program možete postaviti putem e-mail adrese: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close