U 57. godini života

Preminula zvijezda 'Seks i grada'

Garson je pristao na ponovno okupljanje ekipe za nastavak serije, no finalni proizvod nije doživio.
Kultura / Film TV | 22. 09. 2021. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kratke, ali teške bolesti, preminuo je Willie Garson, kojeg i hrvatski gledatelji pamte po hit seriji 'Seks i grad' u kojoj je glumio vjernog prijatelja Carrie Bradshaw, Stanforda Blatcha.

Unatoč dijagnozi, Garson je pristao na ponovno okupljanje ekipe za nastavak serije, no finalni proizvod nije doživio.

Još smo ga prije mjesec dana mogli gledati na fotografijama nastalim na ulicama New Yorka, gdje se snimao reboot serije 'Seks i grad', pod nazivom 'And Just Like That'. U to doba već se borio s karcinomom gušterače, no nije dopustio da mu išta pokvari dobro raspoloženje, prenosi tportal.hr

Odjeven u plavo odijelo, mnogima omiljeni Stanford Blatch, šetao je po setu sa Sarah Jessicom Parker, a 21. rujna stigla je tužna vijest. Nakon kratke, ali teške borbe, u 58. godini života, Willie Garson izgubio je životnu bitku. Na tu vijest odmah se osvrnuo i Mario Cantone, njegov suprug iz serije, koji nije mogao sakriti tugu zbog gubitka dragog prijatelja i kolege.

'Nisam nikada imao briljantnijeg televizijskog partnera od njega. Očajan sam i preplavljen tugom. Uzeo si ga od nas prerano. Bio si doista božji dar, dragi moj Willie. Odmara... volim te', poručio je Cantone uz njihovu zajedničku fotografiju.

Nakon što je 2004. serija 'Seks i grad' prestala sa snimanje, Garson je svoju karijeru nastavio u raznim televizijskim serijama, od 'John iz Cincinnatija', preko 'Zločinaca u odijelima' pa sve do 'Hawaii Five-O', ali i u mnogim filmovima. Ono čemu se radovao, snimanje novih nastavaka 'Seks i grada', započeo je, no ne i završio.

Kopirati
Drag cursor here to close