Only Fools and Horses

Povratak Del Boya? Sir David Jason otkriva planove za novu epizodu 'Mućki'!

Kultura / Film TV | 20. 01. 2024. u 11:41 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Jason progovorio je o mogućem povratku serije "Mućke" nakon što su obožavatelji bili oduševljeni novim fotografijama Del Boya.

83-godišnji glumac utjelovio je Dereka Trottera, poznatog kao Del Boy, u kultnoj britanskoj komediji od 1981. do 2003. godine. Unatoč tome što je prošlo više od 20 godina od posljednje epizode, obožavatelji su i dalje zaluđeni serijom i nedavno su s oduševljenjem dočekali slike Sir Davida u liku Del Boya.

Glumac je nedavno prisustvovao godišnjoj dvodnevnoj konvenciji Udruženja ljubitelja serije "Mućke" u Milton Keynesu te je ekskluzivno otkrio za The Sun's TV Mag svoje namjere o mogućem povratku serije Mućke.

"Iskreno, voljeli bismo da se to dogodi jer smo se svi iznimno zabavljali, kako mi, tako i većina britanske publike. Zbog toga bismo voljeli ponovno to iskusiti", izjavio je Sir David.

Međutim, dodao je da ne vjeruje da bi mogli snimiti još jednu epizodu "Mućki" jer je tvorac serije, John Sullivan, nažalost preminuo u travnju 2011. godine.

Obožavatelji serije također su izgubili i druge ključne članove glumačke postave, poput Rogera Lloyda Packa (Trigger), koji je preminuo u siječnju 2014., te Johna Challisa (Boycie), koji je preminuo u rujnu 2021. godine.

Iako novih epizoda "Mućki" možda neće biti, Sir David uskoro ponovno dolazi na male ekrane u suradnji s Jayem Bladesom iz emisije "The Repair Shop".

Njih dvojica su udružili snage za novu emisiju "David And Jay’s Touring Toolshed", gdje će posjetiti različite zračne priredbe, manifestacije gdje su glavna atrakcija parne mašine ili vozila koja rade na parni pogon, seoske sajmove i festivale ljubitelja starina diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Gledatelji će imati priliku upoznati neke od najtalentiranijih stvaratelja, kreativaca i majstora popravaka u Velikoj Britaniji.

Kopirati
Drag cursor here to close