1.4 milijuna pregleda

Pogledajte trailer za Sam u kući 6

Priča se ponovno vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za božićne blagdane.
Kultura / Film TV | 13. 10. 2021. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljen je trailer za film Home Sweet Home Alone, odnosno šesti dio franšize Sam u kući. Video na YouTubeu u jednom danu pregledan je više od 1.4 milijuna puta.

Ovaj film je svojevrsni remake prvog, originalnog filma Sam u kući. Priča se ponovno vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za božićne blagdane. Ovoga puta njegovi roditelji otputuju u Tokio, dok su u prvom dijelu otišli na put u Francusku, piše Index.hr.

Video: Home Sweet Home Alone | Official Trailer | Disney+

"Oni čak i ne znaju da sam ovdje", izgovara dječak imena Max u traileru. Potom se zabavlja na sve moguće načine da iskoristi vrijeme dok je sam u kući bez obitelji. Dok se njegova očajna majka pokušava vratiti kući, Max postane meta provalnika.

U šestom dijelu dječaka glumi Archie Yates, koji je ranije glumio u Jojo Rabitu. Provalnike glume Rob Delaney i Ellie Kemper. Home Sweet Home Alone će se prikazati na Disneyjevim platformama od 12. studenog.

Ispod trailera skupila se hrpa kritika.

"Ovo mi više izgleda kao parodija", "Molim vas, prestanite uništavati Božić. Prvi i drugi dio su jedini dobri", "Zbog ovoga ponovno želim pogledati nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin", "Vi nikako da shvatite što je napravilo prvi film odličnim. Gluma, kemija, glazba... Mislite da je bit u tome što dijete svlada loše ljude", "Nikome ne treba još nastavaka filma Sam u kući", neki su od komentara.

O filmu se oglasila i zvijezda prva dva dijela franšize Macaulay Culkin.

"Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće", napisao je na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close