Meeting Point

Održana premijera novog animiranog hita ''Coco i velika tajna''

U sarajevskom kinu Meeting Point u nedjelju je održana premijera filma ''Coco i velika tajna'', novog fantastičnog ostvarenja iz radionice Disney Pixar studija.
Kultura / Film TV | 20. 11. 2017. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sarajevskom kinu Meeting Point u nedjelju je održana premijera filma ''Coco i velika tajna'', novog fantastičnog ostvarenja iz radionice Disney Pixar studija.

Od autora animiranih hitova ''Priča o igračkama'' i ''Potraga za Nemom'', stiže i ovaj film u čijem je središtu 12-godišnji Miguel, nadareni i samouki glazbenik čiji je najveći san slijediti put svog idola, Ernesta de la Cruza, najpoznatijeg glazbenika u povijesti Meksika.

No, zbog tajnovitog tragičnog događaja koji ih je obilježio, Miguelova obitelj već generacijama svojim članovima zabranjuje glazbu. Tako se Miguel nađe rastrgan između želje i strašću za glazbom i ljubavi prema svojoj obitelji. Slijedom neočekivanih događaja, Miguel se odjednom zatekne u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih, gdje usput upoznaje šarmantnog prevaranta, kostura Hectora, s kojim kreće na veličanstveno putovanje razotkrivanja prave priče o povijesti svoje obitelji.

Coco i velika tajna, na netom održanim filmskim nagradama Hollywood Film Awards, osvojio je nagradu za najbolji animirani film.

Osim uživanja u ovoj magičnoj filmskoj avanturi, brojni mališani mogli su se zabaviti uz face-painting i uživati u slatkim Lino proizvodima.

U distribuciji 2iFilm, ''Coco i velika tajna'' stiže 23.11. u kina širom BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close