RTV Herceg-Bosne

'Odmori se, zaslužio si' od ponedjeljka u programu RTV HB

Od ponedjeljka, 17. listopada u programu RTV Herceg-Bosne počinje prikazivanje prve epizode humoristične serije "Odmori se, zaslužio si"
Kultura / Film TV | 15. 10. 2022. u 12:04 Bljesak.info
Odmori se, zaslužio si

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 17. listopada u programu RTV Herceg-Bosne od 21:00 sat počinje prikazivanje prve epizode humoristične serije "Odmori se, zaslužio si" autorskog tandema Gorana i Snježane Tribuson u čijem je središtu peteročlana obitelj Kosmički.

U prvoj epizodi majka Ruža prisluškuje telefonski razgovor kćeri Bibe koja govori o uspješnom polaganju ispita, pa zaključi da će Biba, u dvadeset sedmoj godini konačno diplomirati. Stoga odluči organizirati svečanu večeru, ali se toj ideji usprotivi otac Marko, koji ne želi trošiti na djecu koja su se odavno trebala osamostaliti.

Uz Bibu, tu je i stariji sin Dudo koji se bavi sitnim preprodajama, nagradnim natječajima, i gotovo je stalno kod kuće i ne skida se iz pidžame, te mlađi Neno, koji je voditelj dječje emisije, hipohondar, opsjednut idejom da boluje od raka. Otac Marko u stalnom je sukobu s njima i susjedom Bajsom, mesarom, kojeg njegova žena Ruža neprestano ističe kao primjer dobrog susjeda i uspješnog čovjeka.

U glavnim su ulogama Ivo Gregurević, Vera Zima, Goran Navojec, Igor Mešin, Dijana Bolanča, Ksenija Marinković, Ante Čedo Martinić, Predrag Vušović.

Scenarij potpisuju Snježana i Goran Tribuson, režiju Snježana Tribuson.

Scenografija Velimir Domitrović, direktor fotografije Karmelo Kursar H.F.S., skladatelji Jura Ferlina i Pavle Miholjević, urednici Jasmina Božinovska Živalj i Dubravko Jelačić Bužimski.

Kopirati
Drag cursor here to close