Drama o kraljevskoj obitelji

Objavljen prvi trailer za film Spencer, obožavatelji zapanjeni

Prve fotografije Kristen kao princeze Diane zapalile su internet, a brojni fanovi s nestrpljenjem su čekali trailer da bi čuli kako je američka glumica preuzela Dianin britanski naglasak.
Kultura / Film TV | 27. 08. 2021. u 10:31 Bljesak.info
SPENCER - Official Teaser Trailer

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljen je prvi trailer za film Spencer, biografsku dramu o kraljevskoj obitelji.

Kristen Stewart utjelovljuje princezu Dianu, a radnja je smještena u 1991. godinu, oko božićnih blagdana, kada se princeza borila s odlukom da okonča brak s princom Charlesom, kojeg u filmu glumi Jack Farthing.

Prve fotografije Kristen kao princeze Diane zapalile su internet, a brojni fanovi s nestrpljenjem su čekali trailer da bi čuli kako je američka glumica preuzela Dianin britanski naglasak, prenosi Index.hr.

Ipak, čini se da tvrtke koje stoje iza filma Spencer, Neon i Topic Studios, žele ljude držati još malo u neizvjesnosti s obzirom na to da Kristen u traileru izgovara samo dvije riječi.

"Oni znaju sve", izgovara glumica Sally Hawkins, koja glumi Dianinu prijateljicu.

"Ne znaju", odgovorila je Kristen.

Sudeći prema komentarima, ljudi su oduševljeni Kristen u ulozi Lady Di.

U glumačkoj ekipi su i Olga Hellsing kao Sarah, vojvotkinja od Yorka, Amy Manson kao Anne Boleyn te Niklas Kohrt kao princ Andrew. Kreator popularne serije Peaky Blinders Steven Knight napisao je scenarij za film Spencer.

Premijera filma očekuje se 5. studenog.

Kopirati
Drag cursor here to close