Jeste gledali?

Novi film Adama Sandlera o kojem svi pričaju

Slobodno možemo reći kako je You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah film obitelji Sandler.
Kultura / Film TV | 06. 09. 2023. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste ovih dana ulazili na Netflix, sigurno ste vidjeli da je jedan od filmova u trendingu You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah. To je novi film Adama Sandlera o kojem se ne prestaje pričati.

Najveći rejting

Sada je došla vijest kako na popularnoj stranici Rotten Tomatoes on ima najveći rejting od svih Sandlerovih filmova. S 97% rejtingom kritičara, prešao je i Hustle i Uncut Gems koji su prije ovoga držali titulu, prenosi Journal

Osim što ima toliko velik rejting kritičara, o filmu se najviše priča i zato što u njemu glumi cijela obitelj Sandler, odnosno njegova supruga Jackie te kćeri Sadie i Sunny. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah je baziran na romanu Fione Rosenbloom iz 2005. koja prati coming of age priču između dvije djevojke.

Stacy i Lydia su najbolje prijateljice koje su uvijek maštale o savršenoj Bat Mitzvi. Stvari krenu u komičnom smjeru kada između njih stane popularni dečko iz škole u kojeg su obje zaljubljene te školska drama. Sve to prijeti i njihovoj proslavi Bat Mitzve.

Baš kao i u stvarnom životu, Sunny glumi Stacy, Sadie njezinu stariju sestru Ronnie, a Adam Sandler njihovog oca Dannyja.

Ipak, njegovu suprugu ne glumi Jackie, nego Idina Menzel. Slobodno možemo reći kako je You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah film obitelji Sandler.

Kritičari s Rotten Tomatoesa su njihovu glumi posebno nahvalili, kao i dirljivu, toplu priču o odrastanju i tome kako je biti cura.

Komična izvedba 

Sunny Sandler je zaista odličan izbor za glavnu junakinju i iako je naše srednjoškolsko vrijeme davno gotovo, suosjećamo s univerzalnim osjećajem bolnog prolaska kod srednju školu, mjesečnice i školske ljubavi. Ako nas film išta uči to je da dečki nisu vrijedni svađe s najboljom prijateljicom.

Video: You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah | Official Trailer | Netflix

Film je osim Netflixa, producirao i sam Sandler s njegovom Happy Madison produkcijskom kućom. S ovim filmom pokazuje kako može privući i drugačiju vrstu publike nego inače. Navikli smo da Sandlerovi filmovi budu pomalo tupaste komedije u kojem je sve uglavnom iz muške perspektive.

Stoga je osvježavajuće vidjeti kako se komičar snalazi u perspektivi tinejdžerke. Sunny Sandler zablistala je u glavnoj ulozi, a kritičari njezinu komičnu izvedbu već uspoređuju sa slavnim ocem.

Iako njegove kćeri još nismo imali priliku vidjeti u značajnijim filmovima, ovo nije prvi put da je cijela obitelj Sandler u jednom filmu.

Adam je svoju suprugu Jackie upoznao upravo na setu svog filma, Big Daddy 1999. godine. Sadie i Sunny su se pojavile u čak dva njegova filma – Hubie Halloween i Murder Mystery.

Kopirati
Drag cursor here to close