Trailer obećava

Nova adaptacija jedne od najboljih serija svih vremena stigla na Netflix

Nova adaptacija serije Avatar: The Last Airbender stigla je na Netflix. Trailer obećava.
Kultura / Film TV | 26. 02. 2024. u 14:53 Bljesak.info
Avatar: The Last Airbender | Official Trailer | Netflix

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je prvi put izašla 2005. godine, animirana serija Avatar: The Last Airbender postala je hit.

Visoka ocjena

Smatrana je jednom od najboljih serija svih vremena, a na IMDb-ju ima visoku ocjenu od 9.3 što je svrstava među najbolje ocijenjene serije, piše Journal

Prije James Cameronovih filma bila je ova serija koja je mnogima omiljena tako da je vijest o novoj adaptaciji, i to live-action, razveselila sve vjerne fanove. Danas je napokon stigla na Netflix, a evo o čemu je riječ.

Voda. Zemlja. Vatra. Zrak. Četiri nacije nekada su živjele u harmoniji, s Avatarom, gospodarem svih četiriju elemenata, koji je održavao mir među njima.

Ali sve se promijenilo kada je Nacija vatre napala i istrijebila Zračne Nomade, prvi korak koji su fire benders poduzeli prema osvajanju svijeta. S obzirom na to da novo utjelovljene Avatara još uvijek izostaje, svijet je izgubio nadu.

Ali onda se pojavi Aang, mladi Zračni Nomad – i posljednji svog roda koji ponovno oživi kako bi zauzeo svoje pravo mjesto kao sljedeći Avatar.

Nova verzija

Uz svoje novo pronađene prijatelje Sokku i Kataru, brata i sestru iz Plemena vode, Aang kreće na fantastičnu, akcijom ispunjenu misiju kako bi spasio svijet i odupro se strašnom napadu Vatrenog Gospodara Ozaija.

Foto: Imdb.com / Animirana serija Avatar: The Last Airbender

Ali to neće biti lak zadatak. Trebat će im pomoć mnogih saveznika i ostalih likova koje susreću na putu.

Uzbudljiv trailer za seriju koji je izašao prije par tjedana vraća originalne likove u život, a nova serija će možda privući i nove fanove.

Često live-action verzije animiranih serija ili filmova ne ispadnu baš najbolje jer animacija pruža nešto posebno, no trailer obećava puno. 

Kopirati
Drag cursor here to close