Serija

Netflix ima novu poslasticu za ljubitelje drama i napetih trilera

Riječ je o sudskoj drami, napetoj priči o pokušajima izbjegavanja zakona te prikazivanju istine i krhkih emocionalnih odnosa koji nisu tako čvrsti kao što se vjerovalo.
Kultura / Film TV | 14. 04. 2022. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix ima novu poslasticu za ljubitelje drama i napetih trilera. Od sutra je na Netflixu dostupna britanska serija ''Anatomija jednog skandala'' u kojoj glavne uloge imaju Sienna Miller i Rupert Friend.

"Sophien povlašteni život supruge moćnog političara Jamesa raspadne se nakon što se razotkriju skandalozne tajne, a njega optuže za šokantni zločin", stoji u opisu serije na Netflixu, prenosi Index.

Serija se temelji na istoimenom romanu Sare Vaughan, britanske novinarke i spisateljice, koji je preveden na 21 jezik. Riječ je o sudskoj drami, napetoj priči o pokušajima izbjegavanja zakona te prikazivanju istine i krhkih emocionalnih odnosa koji nisu tako čvrsti kao što se vjerovalo.

U seriji su glavni likovi Sophie, koju glumi Sienna Miller, te njezin suprug James, moćni i cijenjeni političar, ministar u britanskoj vladi i najbolji premijerov prijatelj. Njega glumi Rupert Friend. James se, nakon što ga obuzmu vlast i moć, upušta u neopreznu ljubavnu vezu sa svojom suradnicom i to je početak skandala koji dopire do samog srca britanske vlasti.

Video: Anatomy of a Scandal | Official Trailer | Netflix

Sophien udoban i privilegiran život počinje izmicati kontroli nakon što afera njenog supruga ispliva na površinu, no najgore tek slijedi. Suradnica Jamesa optuži za silovanje i kreće suđenje. Sophie je uvjerena u suprugovu nevinost.

Uz Siennu i Ruperta, značajne uloge u seriji imaju Naomi Scott i Michelle Dockery. Naomi glumi Oliviju Lytton, koja optužuje Jamesa za silovanje, a Michelle je utjelovila tužiteljicu Kate Woodcroft, u čijim rukama je slučaj. Međutim, Kate je na fakultetu bila kolegica osobama koje su upletene u skandal i uvjerena je da je James kriv.

Od sutra, 15. travnja, na Netflixu je dostupno svih šest epizoda serije. Kreatori serije su David E. Kelley i Melissa James Gibson. Kelley je kreator mnogih uspješnica kao što su serije Ally McBeal, Male laži te Devet savršenih stranaca. Melissa je također radila na nekoliko televizijskih hitova poput serija Amerikanci i Kuća od karata.

Kopirati
Drag cursor here to close