Stay Close

Volite misteriju i dramu? Netflix opet ima hit

Dok je bila striptizeta, Cassien nekadašnji klijent Stewart Green nestao je bez traga. On je bio opsjednut Cassie, pogotovo dok je ona hodala s fotografom Rayem.
Kultura / Film TV | 04. 01. 2022. u 21:58 Bljesak.info
Stay Close | Official Trailer | Netflix

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix ima novu hit seriju. Britanska misterijska dramska miniserija Stay Close, bazirana na istoimenom romanu Harlana Cobena iz 2012., objavljena je 31. prosinca 2021., a već je u trendingu Netflixa diljem svijeta, prenosi Index.

Prema podacima analitičke tvrtke FlixPatrol, Stay Close se na datum 3. siječnja 2022. nalazi na četvrtom mjestu trendinga na toj streaming platformi u cijelom svijetu. Ispred te serije nalaze se Cobra Kai, Emily in Paris i The Witcher. Stay Close je, pak, zasjela na vrh trendinga u Hrvatskoj, prestigavši tako serije Cobra Kai i Emily in Paris.

U Stay Close glavnu ulogu ima Cush Jumbo, koja glumi Megan, majku troje djece iz predgrađa koja unatoč svim naporima ne može pobjeći od svoje prošlosti. Megan ima partnera Davea. Život im izgleda idiličan, li Megan je u prošlosti radila kao striptizeta pod imenom Cassie i tada joj je mnogo ljudi ušlo u život.

Dok je bila striptizeta, Cassien nekadašnji klijent Stewart Green nestao je bez traga. On je bio opsjednut Cassie, pogotovo dok je ona hodala s fotografom Rayem. Green tajanstveno stradava, a Cassie nestaje i počne živjeti sasvim drugim životom.

Kopirati
Drag cursor here to close