Niz zanimljivijih naslova

VIDEO: Netflix otkrio popis filmova koji stižu u 2023.

Iz Netflixa navode da imaju i neke filmove iznenađenja koje još nisu otkrili.
Kultura / Film TV | 19. 01. 2023. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je predstavio svoje jake filmske naslove koji dolaze u 2023. godini, poput nastavka filma s Jennifer Aniston i Adamom Sandlerom

To je manji, premda još uvijek zapanjujući broj filmova u usporedbi s prethodnim godinama. U 2021. i ponovno u 2022. Netflix je debitirao s otprilike 70 filmova te obećao da će premijerno prikazati barem jedan film svaki tjedan. Ali, nakon teškog razdoblja za tvrtku, uključujući otpuštanja i prvi tromjesečni gubitak pretplatnika u dužem vremenskom razdoblju, smanjili su broj filmova u rasporedu. Međutim, nova najava objavljena u srijedu ne bavi se negativom, nego je prilično raznolika i puna filmskih poslastica. 

Video: SAVE THE DATES | 2023 Films Preview | Official Trailer | Netflix

20. siječnja: 'Jung _E'

Jung_E je južnokorejski znanstvenofantastični film. Scenarij i režiju potpisuje Yeon Sang-ho, a glume Kang Soo-yeon, Kim Hyun-joo i Ryu Kyung-soo. Radnja filma smještena je u 2194. godinu, kada izbija građanski rat među onima koji su preživjeli katastrofu na Zemlji.

Video: JUNG_E | Official Teaser | Netflix

27. siječnja: 'You People'

'You People' je američka komedija redatelja Kenya Barrisa, koju je napisao zajedno s Jonahom Hillom. Glumačka postava je fenomenalna:  Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Sam Jay, Rhea Perlman, David Duchovny i drugi. Film prati mladi par (Hill i Lauren London) i njihove obitelji dok se bore s različitim kulturnim normama, društvenim očekivanjima i generacijskim podjelama.

Video: You People | feat. Eddie Murphy and Jonah Hill | Official Trailer | Netflix

31. siječnja: 'Pamela, a Love Story'

U Netflixovom dokumentarcu Pamela Anderson vodi gledatelje kroz svoju ranu karijeru, brakove, skandale i aktivizam, a i otvoreno priča o legendarnoj snimci seksa... 

Video: Pamela, a love story | Official Trailer | Netflix

10. veljače: 'Your Place or Mine'

Ovu američku romantičnu komediju napisala je i režirala Aline Brosh McKenna. U filmu glume Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmeli drugi. Kad Debbie (Reese Witherspoon) odluči slijediti životni cilj, a njen najbolji prijatelj Peter (Ashton Kutcher) ponudi da pazi na njezinog sina tinejdžera, dvoje najboljih prijatelja na daljinu na neočekivan način utječu jedno drugome na živote…  

Video: Your Place Or Mine | Official Trailer | Netflix

24. veljače: 'Luther: The Fallen Sun'

Film je nastavak istoimene britanske televizijske serije koja se emitirala od 2010. do 2019. godine. Radnja prati  serijskog ubojicu koji terorizira London dok briljantni, ali osramoćeni detektiv John Luther (Idris Elba) sjedi iza rešetaka. Luther odlučuje pobjeći iz zatvora kako bi uhvatio zločinca na bilo koji način.

Video: Luther: The Fallen Sun (2023 Film): Official Teaser | Netflix, Idris Elba Movie

Ožujak: 'Slučajni detektivi 2'

Riječ je o nastavku filma 'Slučajni detektivi' iz 2019., a i drugom dijelu također glume Adam Sandler i Jennifer Aniston. Nick i Audrey Spitz nađu se u središtu međunarodne otmice kad njihov prijatelj Maharadža bude otet na vlastitom raskošnom vjenčanju.

Video: Murder Mystery 2 (2022) First Look | Netflix, Adam Sandler | Release Date, Cast & Filming Updates!!

Svibanj: 'The Mother'

Film 'The Mother', redateljice Niki Caro, prati bivšu ubojicu koja izlazi iz skrovišta kako bi spasila svoju kćer koju je napustila ranije u životu. Glavnu ulogu ima Jennifer Lopez, a Lucy Paez glumi njezinu kćer. 

Video: THE MOTHER | Official Teaser | Netflix

Lipanj: 'Cijena spasa 2'

Chris Hemsworth vraća se kao Tyler Rake u nastavku Netflixovog blockbuster akcijskog filma 'Cijena spasa'. Nakon što je jedva preživio događaje iz prvog filma, Rake se vraća kao plaćenik zadužen za još jednu smrtonosnu misiju - spašavanje obitelji nemilosrdnog gruzijskog gangstera iz zatvora. Osim Hemswortha, u filmu glume Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Daniel Bernhardt i Tinatin Dalakishvili.

Video: Extraction 2 | Exclusive First Look | Netflix

Srpanj:'They Cloned Tyrone' 

U ovoj znanstvenofantastičnoj komediji, koju je režirao Juel Taylor, glume John Boyega, Teyonah Parris, Kiefer Sutherland i Jamie Foxx. Niz zastrašujućih događaja vodi otkvačenu trojku (Boyegu, Foxxa i Parrisa) na trag opake vladine zavjere u ovoj misterioznoj priči.

Video: They Cloned Tyrone | Official Teaser | Netflix

Kolovoz: 'Heart of Stone'

U filmu glume Gal Gadot, Jamie Dornan i Alia Bhatt. Rachel Stone (Gal Gadot) je obavještajna agentica, jedina žena koja stoji između moćne, globalne organizacije za očuvanje mira i gubitka njezine najvrjednije i opasne imovine…

Video: Heart of Stone | First Look | Netflix

Listopad: 'Damsel' 

Damsel je fantastični film redatelja Juana Carlosa Fresnadilla, u kojem glume Millie Bobby Brown, Nick Robinson, Angela Bassett, Robin Wright, Ray Winstone i drugi. U filmu se poslušna djevojka pristaje udati za zgodnog princa, ali otkrije da ju je kraljevska obitelj regrutirala kao žrtvu da otplati stari dug. Bačena u spilju sa strašnim zmajem koji bljuje vatru, mora se osloniti na svoju pamet i volju da preživi.

Video: DAMSEL Teaser (2023) Millie Bobby Brown, Netflix Preview

Studeni: 'A Family Affair'

Glavne uloge u ovom filmu imaju Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy i Kathy Bates. Radnja prati iznenađujuću romansu koja pokreće komične posljedice za mladu ženu, njezinu majku i njezinog šefa filmsku zvijezdu dok se suočavaju s krizama u ljubavi, seksu i identitetu.

Prosinac: 'Rebel Moon' 

Rebel Moon je američka epski SF film, koji je režirao Zack Snyder prema scenariju koji je napisao zajedno sa Shayem Hattenom i Kurtom Johnstadom. Kad se miroljubiva kolonija na rubu galaksije nađe u opasnosti od vojske tiranskog Balisariusa, oni šalju Koru, mladu ženu tajanstvene prošlosti, da potraži ratnike sa susjednih planeta koji će im pomoći…

Video: REBEL MOON Teaser (2023) Zack Snyder, Netflix Preview

Glume Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Cary Elwes, Corey Stoll, Jena Malone, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Alfonso Herrera, Stuart Martin, Staz Nair, Sky Yang, Rhian Rees, E. Duffy, Charlotte Maggi…

Kopirati
Drag cursor here to close