Objavljeno

Netflix najavio drugu sezonu hit serije Bridgerton

Druga sezona pratit će drugu knjigu iz književnog serijala Bridgerton Julije Quinn, pod naslovom The Viscount Who Loved Me.
Kultura / Film TV | 21. 01. 2021. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je najavio drugu sezonu hit serije Bridgerton.

U objavi na društvenim mrežama stoji da će druga sezona sa snimanjem početi već na proljeće ove godine, a bavit će se "potragom za prikladnom suprugom najstarijeg sina u obitelji Bridgerton, Anthonyja", prenosi Index.

Druga sezona pratit će drugu knjigu iz književnog serijala Bridgerton Julije Quinn, pod naslovom The Viscount Who Loved Me.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by shondaland tv (@shondaland)

Trenutno je u tijeku kasting za nekoliko novih uloga, ponajviše glavnu žensku ulogu, partnericu Anthonyja Bridgertona koja u knjigama nosi ime Kate Sheffield.

Prva sezona, temeljena na prvoj knjizi Julije Quinn, naslova The Duke and I, usredotočila se na složenu romansu između najstarije kćeri obitelji Bridgerton, Daphne i vojvode od Hastingsa Simona Bassetta.

Inače serijal knjiga Bridgerton sastoji se od osam romana, a svaki se vrti oko ljubavnog života jednog od braće i sestara obitelji Bridgerton. Autor Chris Van Dusen ranije je naglasio da na sličan način planiraju i ekranizaciju.

Glavna priča druge sezone najavljena je već u finalu prve kad lik Anthonyja otkriva svoje planove o "pronalasku i brzom izjašnjavanju o namjerama njegovoj novoj vikontesi."

Kopirati
Drag cursor here to close