Spremni za Božić?

Netflix izbacio trailer za božićnu filmsku poslasticu

Naime, film je nastavak planetarno populranog božićnog filma iz 2018. koje je gledatelje zabavljao zgodama Djeda Božičnjaka (Kurt Russell) koji je zaglavio na Zemlji.
Kultura / Film TV | 22. 10. 2020. u 10:01 Bljesak.info
The Christmas Chronicles 2 starring Kurt Russell & Goldie Hawn | Official Trailer | Netflix

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je tek listopad, Netflix svoje gledatelje već polako zagrijava za najčarobnije razbolje u godini. Mnogi zato s nestrpljenjem očekuju film "The Christmas Chronicles 2" za kojeg je trailer objavljen početkom tjedna, a ulozi Djeda Božićnjaka ponovo će se naći Kurt Russell, a ovaj put uz svoju nevjenčanu suprugu Goldie Hawn kao Baku Mraz.

Naime, film je nastavak planetarno populranog božićnog filma iz 2018. koje je gledatelje zabavljao zgodama Djeda Božičnjaka (Kurt Russell) koji je zaglavio na Zemlji, a trebao je pomoć od brata i sestre Teddyja (Judah Lewis) i Kate (Darby Camp koju smo gledali u Velkim malim lažima).

U nedavnom objavljenom traileru za nastavak koji na Netflix stiže 25. studenog, Kate je ponovo u središtu priče, ali ovaj put sa sinom dečka svoje mame Jackom (Jahzir Bruno) ide na Sjeverni pol.

Protagonisti filma imat će pune ruke posla kako bi spasili Božić, a pri tom će zabaviti i nasmijati sve generacije koji će se u vrijeme božićnih blagdana okupiti pred malim ekranima, piše Miss7.

''Ponekad mislim da zapravo uživaš u ovim malim opasnim eskapadama'', rekla je na kraju treilera Goldie Hawn svom partneru u filmu Kurt Russellu.

Kurt (69) i Goldie (74) zajedno su 37 godina, a glumačke snage udružili su i u romantičnoj komediji iz 1987. Overboard.

Redatelj Netflixovog filma Chris Columbus (Harry Potter i kamen mudraca, Gospođa Doubtfire i Sam u kući) rekao je kako je ovaj glumački i privatni par poticao slave smijeha na setu filma.

''Postoji ogromna količina poštovanja i ogromna količina ljubavi i povjerenja djelomično zato što su dugo toliki niz godina. Oni se jednostavno tako dobro slažu’’, rekao je Chris.

Kopirati
Drag cursor here to close