Pažnja, pažnja

Nedostaje vam vojvoda od Hastingsa? Gledamo ga u novoj ulozi

Vjerujemo kako će sve obožavateljice razveseliti informacija kako markantnog glumca trenutno imamo priliku gledati na velikom platnu u filmu Dungeons & Dragons: Čast lopova.
Kultura / Film TV | 05. 04. 2023. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po objavi serije Bridgerton ovaj je Netflixov naslov posao planetarni hit, a za glumačkom je postavom nastala prava pomama – točnije, za Rege-Jean Pageom koji je utjelovio vojvodu od Hastingsa.

Pravo je razočaranje nastalo kada je u najavi druge sezone objavljena vijest kako se glumac na male ekrane ne vraća u novim nastavcima. Društvene mreže preplavili su komentari nezadovoljstva, posebice ženskog dijeli publike, prenosi Journal

Vjerujemo kako će sve obožavateljice razveseliti informacija kako markantnog glumca trenutno imamo priliku gledati na velikom platnu u filmu Dungeons & Dragons: Čast lopova. U njemu se pojavljuje uz Chrisa Pinea, Michelle Rodriguez i Hugha Granta.

Kao što mu ime sugerira, film je inspiriran jednom od najpoznatijih videoigara svih vremena. Pojedini kritičari prozvali su ga Oceanom 11 žanra znanstveno-fantastičnih akcijskih filmova.

Radnja prati skupinu lopova i avanturista koji pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Naravno, stvari nerijetko ne idu kako su zamislili… Najavni video čeka vas u nastavku:

Video: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves [Dungeons&Dragons: Čast lopova] |Trailer (2023 Movie)
Kopirati
Drag cursor here to close