Objavljen trailer

Na male ekrane stiže serija o Billu Cosbyju

Bell, inače komičar, glumac i voditelj, koristi seriju kako bi se suočio i s vlastitom poviješću idoliziranja Cosbyja.
Kultura / Film TV | 20. 01. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Showtime je objavio trailer dokumentarne, četverodijelne serije u režiji komičara W. Kamaua Bella We Need to Talk About Cosby, koja se bavi problematičnom i kompleksnom ostavštinom jednog od najpoznatijih i najkontroverznijih afroameričkih komičara svih vremena, Billa Cosbyja, piše Index.hr.

Bell, inače komičar, glumac i voditelj, koristi seriju kako bi se suočio i s vlastitom poviješću idoliziranja Cosbyja. U seriji će se pozabaviti njegovim naslijeđem, glađu za moći i konačnim padom koji je doživio nakon što ga je više od 60 žena optužilo za silovanje i seksualne napade, a neki od slučajeva sežu i 60 godina u prošlost.

U snimanju serije sudjelovali su mnogi komičari, komentatori, novinari i žene koje dijele svoja neugodna iskustva koja su imale s komičarem. Osim toga, tu su i arhivske snimke koje otkrivaju da se možda oduvijek znalo za njegovo problematično ponašanje.

Isto tako, serija se bavi pitanjem kulture silovanja, toksičnog maskuliniteta, kapitalizma i načina na koje mijenjaju naš doživljaj seksa, moći i pristanka. Sve četiri epizode pojavit će se na Showtimeovim platformama 30. siječnja. 

Kopirati
Drag cursor here to close