Poziv

Mostar film festival traži volontere

Ovogodišnje izdanje MOFF-a održat će se od 1. do 6. listopada u izmijenjenom formatu zbog pandemije koronavirusa.
Kultura / Film TV | 01. 09. 2020. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostar film festival traži volontere

Organizatori Mostar film festivala (MOFF) uputili su poziv mladim osobama da postanu dio volonterske ekipe tog festivala.

"Nudimo mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, te preporuke za daljnje angažmane na budućim festivalima, kao i potvrdu o volontiranju. Volonterima će biti osigurana dezinfekcijska sredstva, maske, kao i rad pod svim epidemiološkim mjerama", navodi se u pozivu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za volontiranje do petka, 18. rujna, na e-mail [email protected].

Ovogodišnje izdanje MOFF-a održat će se od 1. do 6. listopada u izmijenjenom formatu zbog pandemije koronavirusa.

Festival će ove biti predstavljen kroz pet programa – natjecateljski, internacionalni Between the Rivers, dokumentarni, studentski te retrospektiva.

Natjecateljski i internacionalni dio programa bit će predstavljen na platou Mostarskog sajma (Rodoč bb), gdje postoji kapacitet za 350 automobila, dok će ostatak programa biti prikazan u velikom amfiteatru Sveučilišta u Mostaru, uz poštivanje mjera socijalne udaljenosti.

U suradnji s akademijama i uvaženim stručnim i nastavnim kadrom putem online platforme održat će se i masterclass radionice te filmski razgovori, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close