''Susjedi''

Kylie Minogue i Jason Donovan ponovo u dugovječnoj sapunici

Prije nego što su postali globalno popularni, Minogue i Donovan glumili su televizijski par u popularnoj sapunici i tajno bili par i u stvarnom životu.
Kultura / Film TV | 03. 05. 2022. u 10:08 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylie Minogue i Jason Donovan vraćaju se u australsku sapunicu Susjedi, objavili su producenti u nedjelju.

Obje australske zvijezde pokrenule su svoje karijere u dugovječnoj sapunici koja će se idući mjesec prestati emitirati nakon 37 godina. Minogue i Donovan pristali su se pojaviti u završnoj epizodi. Produkcijska kuća Freemantle sapunicu je pokušala 'udomiti' u Britaniji, gdje desetljećima ima kultnu sljedbu, nakon što je Channel 5 objavio da je više neće emitirati. Nije im to, međutim, pošlo za rukom, prenosi Hina.

Prije nego što su postali globalno popularni, Minogue i Donovan glumili su televizijski par u popularnoj sapunici i tajno bili par i u stvarnom životu. Ta je romanca završila kad je Kylie upoznala pjevača INXS-a Michaela Hutchencea. "Oduševljeni smo što su Jason i Kylie pristali igrati posebnu ulogu u finalu serije", objavio je izvršni producent serije Jason Herbison.

Video: Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You

"Scott i Charlene (likovi koje su igrali Donovan i Minogue) najpoznatiji su par Susjeda i završetak ne bi bio isti bez njih", dodao je. "Bilo je to emotivno iskustvo za njih, za nas i siguran sam da će biti za naše gledatelje."

U Susjedima, sapunici uz kojoj su odrasli naraštaji Australaca i Britanaca, karijere su počeli i filmske superzvijezde Margot Robbie i Russell Crowe.

Kopirati
Drag cursor here to close