Euforija

Konačno znamo kad stižu nove epizode serije 'Seks i Grad'

U rebootu naziva “And Just Like That…” gledat ćemo Sarah Jessicu Parker kao Carrie, Kristin Davis kao Charlotte, Cynthiju Nixon kao Mirandu, a vraćaju se i druga ključna lica iz originala.
Kultura / Film TV | 08. 10. 2021. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlo je 17 godina od zadnje epizode kultne serije 'Seks i grad' pa kad je u siječnju potvđeno da stižu nove, očekivano je krenula prava euforija. Ubrzo se doznalo da se Kim Cattrall neće pridružiti originalnoj postavi zbog čega su mnogi bili skeptični, ali već su prve fotografije sa seta pojačale očekivanja i veselje, prenosi Journal.hr.

U rebootu naziva “And Just Like That…” gledat ćemo Sarah Jessicu Parker kao Carrie, Kristin Davis kao Charlotte, Cynthiju Nixon kao Mirandu, a vraćaju se i druga ključna lica iz originala. Chris Noth tako će ponovno utjeloviti Biga, David Eigenberg Stevea Bradyja, Evan Handler vraća se kao Harry Goldberg, a Mario Cantone kao Anthony Marentino. Willie Garson, koji je utjelovio Stanforda Blatcha, prerano je preminuo krajem rujna, samo tri mjeseca nakon što je krenulo snimanje.

Video: And Just Like That... | December Announcement | HBO Max

Cijelo ljeto stizale su fotografije sa seta pa su mnogi s nestpljenjem čekali obavijest o tome kada ćemo konačno moći gledati nove epizode. A sada konačno i to znamo! 'And Just Like That…' bit će dostupan na streaming servisu HBO Max i to već ovog prosinca! Najavila je to Sarah Jessica Parker u videu sa seta koji je HBO Max objavio na virtualnom eventu.

Sve ovo znači da se do ponovnog okupljanja legendarnih prijateljica na našim ekranima trebamo strpjeti još jako malo.

Kopirati
Drag cursor here to close