Bravna borba

Bivši supružnici i dalje se 'vuku' po sudovima, Depp traži odštetu

Odvjetnica Amber Heard, Elaine Bredehoft rekla je da je Depp tijekom putovanja u Australiju 2015. vukao po podu svoju tadašnju suprugu, gušio je, udarao šakama i nogama, a zatim "počinio nasilnu penetraciju bocom".
Kultura / Film TV | 13. 04. 2022. u 13:18 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvjetnički tim holivudske filmske zvijezde Johnnyja Deppa predao je u utorak sudskoj poroti na uvid materijale iz tužbe za klevetu koju je glumac podigao protiv bivše supruge Amber Heard, čime je pokrenuto najnovije poglavlje u dugotrajnoj pravnoj borbi između dvoje bivših supružnika.

U uvodnoj riječi u sudnici u Virginiji potvrđeno je da Depp (58) tuži Heard (35) za klevetu i traži odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara, prenosi Hina.

Depp tvrdi da ga je Heard oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu' u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

Zlostavljač žena

U članku se Depp nijedanput ne spominje imenom, no njegov odvjetnik Benjamin Chew u utorak je porotnicima kazao kako je u potpunosti jasno da je Heard pisala o njemu.
Chew tvrdi i da je Amber Heard objavila članak neposredno prije početka prikazivanja filma ''Aquaman'', njezina najvećeg filmskog postignuća dosad, da bi povećala publicitet i unaprijedila vlastitu karijeru.

“Odlučila je lagati o svojemu suprugu zbog osobne koristi. Na taj je način Amber Heard zauvijek promijenila život gospodinu Deppu, narušivši njegovu reputaciju”, rekao je Chew. "Čut ćete od njega kakav je užasan utjecaj to imalo na njegov život."

Deppovi odvjetnici su kazali da su njezine tvrdnje o zlostavljanju lažne i da su uništile glumčevu karijeru.

Budućnost Johnnyja Deppa je na kocki još otkako je 2020. izgubio parnicu s listom The Sun, kada je sudac Višeg suda donio presudu u kojoj stoji da je britanski list imao pravo kada ga je opisao kao "zlostavljača žena".

Odvjetnica Amber Heard, Elaine Bredehoft rekla je da je Depp tijekom putovanja u Australiju 2015. vukao po podu svoju tadašnju suprugu, gušio je, udarao šakama i nogama, a zatim "počinio nasilnu penetraciju bocom".

Ljubomorno čudoviše

Dok je odvjetnica iznosila pojedinosti pred porotom Depp je niječno klimao glavom.

U svom prethodnom svjedočenju pred Vrhovnim sudom u Londonu, Heard je kazala da se Depp nakon konzumacije droge i alkohola pretvarao u "ljubomorno čudovište" te je prijetio da će je ubiti.

Detaljno je opisala 14 slučajeva ekstremnog nasilja. Londonski sudac je 12 izvješća prihvatio i ocijenio ih istinitima.

Camille Vasquez, koja zastupa Deppa, poroti je rekla: "Gospodin Depp će otići u grob znajući da će, što god da napravi uvijek biti onih ljudi koji će vjerovati da je zlostavljao svoju suprugu."

A o njegovoj bivšoj supruzi je rekla: "Ona je godinama živjela i diše ovu laž. Spremna je na ovome suđenju izvesti predstavu života.

Kopirati
Drag cursor here to close