Zdravlje je zakon! #ostajemo doma

Globalni Filmski Festival na YouTubeu

Gledatelji će moći besplatno pristupiti svim igranim, kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom.
Kultura / Film TV | 27. 04. 2020. u 19:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tribeca Enterprises i YouTube pokreću Globalni Filmski Festival We Are One (We Are One: A Global Film Festival), jedinstveni događaj koji će na YouTubeu okupiti globalnu zajednicu umjetnika kako bi publici besplatno predstavili filmove iz svih krajeva svijeta.

Bit će prikazani filmovi po izboru Međunarodnog festivala animiranog filma Annecy, Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, BFI filmskog festivala u Londonu, Filmskog festivala u Cannesu, Međunarodnog filmskog festivala Guadalajara, Međunarodnog filmskog festivala i nagrada Macao (IFFAM), Filmskog festivala u Jerusalemu, Filmskog festivala u Mumbaiju (MAMI), Međunarodnog filmskog festivala Karlovy Vary, Filmskog festivala u Locarnu, Međunarodnog filmskog festivala u Marrakechu, Filmskog festivala u New Yorku, Međunarodnog filmskog festivala u San Sebastianu, Sarajevo Film Festivala, Filmskog festivala Sundance, Filmskog festivala u Sydneyu, Međunarodnog filmskog festivala u Tokyiju, Međunarodnog filmskog festivala u Torontu, Tribeca Film Festivala, Filmskog festivala u Veneciji i drugih, kako bi publici omogućili pristup filmskim pričama iz svih dijelova svijeta, a filmskim autorima pristup globalnoj filmskoj publici, saopćeno je iz Sarajevo Film Festivala.

Globalni Filmski Festival We Are One gledateljima će omogućiti ne samo da iz nove perspektive upoznaju različite kulture, već i da direktnim donacijama pomognu lokalnim zajednicama širom svijeta pogođenim COVID-19 pandemijom.

Sav novac prikupljen tijekomFestivala bit će usmjeren Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) i lokalnim humanitarnim organizacijama u svim dijelovima svijeta.

- Često govorimo da film ima jedinistvenu i snažnu moć da inspirira i ujedini ljude bez obzira na sve razlike i granice među njima i tako doprinese izlječenju svijeta - izjavila je glavna izvršna direktorica međunarodne medijske kompanije Tribeca Enterprises i suosnivačica Tribeca Film Festivala Jane Rosenthal.

Globalni filmski festival We Are One bit će održan od 29. svibnja do 7. lipnja na YouTube.com/WeAreOne.

Gledatelji će moći besplatno pristupiti svim igranim, kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom. Detaljan festivalski program bit će predstavljen uoči početka festivala.

Video: Ožujsko pivo - "Zdravlje je zakon" 41 sec
Kopirati
Drag cursor here to close