‘Zamka za roditelje’ dobiva svoj nastavak!

Filmski klasik uz koji smo odrastali vraća se u kino

Taj kultni Disneyjev filmski hit naziva 'Zamka za roditelje' svjetlo dana je ugledao prije skoro 30 godina, a sada ćemo napokon uskoro uživati i u nastavku legendarne priče!
Kultura / Film TV | 01. 11. 2022. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste odrastali 1990-ih sasvim je sigurno da ste uživali u avanturama tada malene Lindsay Lohan u ulozi dviju sestrica blizančica koje nenadano saznaju da su ih roditelji razdvojili nakon rastave, te su odrastale jedna bez druge – pa odluče ujediniti snage i ponovno povezati svoju obitelj, piše Jolie.hr.

Taj kultni Disneyjev filmski hit naziva 'Zamka za roditelje' svjetlo dana je ugledao prije skoro 30 godina, a sada ćemo napokon uskoro uživati i u nastavku legendarne priče!

Naime, reboot filma već je najavljen, a potvrdile su ga zvijezde Elaine Hendrix (Meredith) i Lisa Ann Walters (Chessy).

Na gala priredbi koja se održala 15. listopada, glumice su se izjasnile o mogućem ponovnom snimanju kultnog filma, rekavši kako se zaista nadaju da će izvorna glumačka postava biti dio najnovijeg izdanja.

Video: Zamka za roditelje

Podsjetimo se, 'Zamka za roditelje' prati živote blizanki Annie i Hallie, a svaka živi s jednim biološkim roditeljem. Kada se slučajno sretnu, djevojčice se momentalno povežu te stvore pakleni plan – pomirit će roditelje i ponovno živjeti zajedno!

Inače, i ovaj film je zapravo remake slične radnje snimljene 1961., a 'Zamka za roditelje' dosegla je golemu popularnost te postale hit uz koji su odrasle generacije.

Zasad nema puno informacija i detalja o početku snimanja, no šuška se da će se Lindsay Lohan vratiti u glavnoj ulozi filma, što bi moglo još više gledatelja privući u kina!

Kopirati
Drag cursor here to close