Zvijezda serije ''Seks i grad'

'Faca' izgubio angažman zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

"Chris Noth više neće snimati dodatne epizode The Equalizera, a odluka stupa na snagu odmah", priopćili su producenti serije.
Kultura / Film TV | 21. 12. 2021. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u posljednjih tjedan dana tri žene optužile glumca Chrisa Notha za seksualno zlostavljanje, on je doživio pravi profesionalni debakl. Samo četiri dana nakon izlaska optužbi u medijima iz CBS-a su javili da Noth više neće glumiti u njihovoj seriji The Equalizer.

"Chris Noth više neće snimati dodatne epizode The Equalizera, a odluka stupa na snagu odmah", priopćili su producenti serije, prenosi Index pozivajući se na The Associated Press.

Glumac će se pojaviti u još samo jednoj epizodi serije, koja je ranije snimljena. U seriji glumi Williama Bishopa, bivšeg direktora CIA-e koji ima privatnu zaštitarsku tvrtku.

Osim otkaza na seriji, prije nekoliko dana glumac Ryan Reynolds s društvenih mreža obrisao je sve objave vezane za reklamu koju je njegova marketinška agencija radila s Nothom za tvrtku Peloton.

"Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svjesni ovih optužbi kada smo predstavili Chrisa Notha u našem odgovoru na nove epizode serije. Dok čekamo više informacija, prestali smo emitirati ovu reklamu i povukli povezane objave na društvenim mrežama", rekao je glasnogovornik tvrtke Peloton, prenosi Newsweek.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Chris Noth (@chrisnothofficial)

Glumca su dosad za seksualno zlostavljanje optužile tri žene. Navodni incidenti su se dogodili u Los Angelesu 2004. i u New Yorku 2010. i 2015. godine.

Noth je dosad sve optužbe odbacio, a dao je i izjavu za časopis The Hollywood Reporter.

"Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. 'Ne' uvijek znači 'ne', to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene", rekao je Noth.

Nakon optužbi javile su se Nothove kolegice iz serije Seks i grad. Dale su zajedničku izjavu na InstagramStoryju.

"Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško učiniti i pohvaljujemo ih za to", napisale su glumice.

Kopirati
Drag cursor here to close