Samantha je dobrodošla

Druga sezona novog Seksa i grada: Vrata otvorena i glumici Kim Cattrall

"Očito je postojala zabrinutost da će ljudima nedostajati Kim i da neće biti zainteresirani, ali odaziv je do sada bio fenomenalan. Ali Kim su vrata uvijek otvorena. Ako se predomisli, može se vratiti"
Kultura / Film TV | 28. 07. 2021. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reboot serije Seks i grad, serija And Just Like That, već sada postiže veliki interes, zbog čega Sarah Jessica Parker planira još dodatnih nekoliko sezona, tvrdi izvor iz produkcije za Daily Mai, prenosi Index.hr.

"Dosadašnja produkcija serije je postigla zapanjujući uspjeh, a budući da je odgovor obožavatelja nadasve pozitivan, izvršni producenti Michael Patrick King i Sarah Jessica Parker traže više od prvotnog plana, prema kojemu se trebalo prikazati samo 10 epizoda", rekao je izvor.

Dodao je da su, s obzirom na to da će HBO Max uskoro najaviti drugu sezonu serije, vrata otvorena i glumici Kim Cattrall ako želi ponovno glumiti Samanthu Jones.

"Očito je postojala zabrinutost da će ljudima nedostajati Kim i da neće biti zainteresirani, ali odaziv je do sada bio fenomenalan. Ali Kim su vrata uvijek otvorena. Ako se predomisli, može se vratiti", ispričao je izvor za strane medije.

"Dame je vole i cijene i voljele bi je vidjeti u novoj seriji. Cijela poanta ove serije je pokazati kako se prijateljstva razvijaju i mijenjaju s vremenom, tako da je Kim uvijek dobrodošla ako se poželi vratiti. Da nam se jave njezini predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervirala prvi let za New York", dodao je.

Podsjetimo, serija And Just Like That prvotno je zamišljena kao serijal od deset epizoda koji će se emitirati na HBO Maxu, a koji prati sredovječni život svih glavnih likova u New Yorku, osim Samanthe.

Kopirati
Drag cursor here to close