OFF High School

Besplatni filmovi za bh srednjoškolce

Cilj je omogućiti srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine besplatan pristup svim festivalskim lokacijama, programima, zabavama, druženjima i svim događajima vezanim za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo.
Kultura / Film TV | 19. 04. 2019. u 17:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) od ove godine predstavlja novi i rebrendirani OFF High School program.  Cilj je omogućiti srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine besplatan pristup svim festivalskim lokacijama, programima, zabavama, druženjima i svim događajima vezanim za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo. 

''OFF High School program omogućava srednjoškolcima akreditaciju s pristupom na sve festivalske lokacije te neograničen broj gledanja filmova za nositelje akreditacije, ali i mogućnost tri besplatne karte dnevno'', navodi se. 

U okviru OFF High School programa vrše se i prijave za volontiranje. Zainteresirani, pri popuni prijavnog obrasca, biraju opcije volontiranje i OFF Filmsko iskustvo. 

Volonteri su dio velikog tima Omladinskog Film Festivala Sarajevo, neizostavan i bitan segment Festivala. 

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste, koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija takvog kulturnog događaja. 

OFF Filmsko iskustvo je i jedinstvena prilika za gledanja skoro 50 filmova iz 15 država svijeta, druženje sa autorima i gostima Festivala, pristup festivalskim događajima i zabavama besplatno. 

''Prijave od 25. travnja do 15. lipnja. Broj OFF High School  akreditacija je ograničen. Prijaviti se mogu svi preko web stranica Festivala www.omladinski.ba '', ističu iz OFF.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close