Daske koje život znače

Al Pacino u kazalištu

Zvijezda brojnih filmskih uspješnica, među kojima su 'Kum', 'Serpico', 'Pasje poslijepodne', 'Lice s ožiljkom', 'Miris žene', 'Donnie Brasco', 'Đavolji odvjetnik' i 'Carlitov način' nastupit će 22. i 23. listopada na sceni Theatre de Paris u predstav
Kultura / Film TV | 10. 09. 2018. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holivudski i glumački veteran, oskarovac Al Pacino u listopadu će se u dvama solo nastupima pod nazivom 'An Evening with Pacino' predstaviti pariškoj publici.

U intervjuu za francuski Le Figaro prošli je tjedan sedamdesetosmogodišnji američki glumac kazao da ''već dugo sanja o tomu da nastupi u Parizu''.

Zvijezda brojnih filmskih uspješnica, među kojima su 'Kum', 'Serpico', 'Pasje poslijepodne', 'Lice s ožiljkom', 'Miris žene', 'Donnie Brasco', 'Đavolji odvjetnik' i 'Carlitov način' nastupit će 22. i 23. listopada na sceni Theatre de Paris u predstavama na engleskom bez titlova.

Za Figaro je rekao da nastup nije zamišljen kao 'master class', odnosno kao edukacija za potencijalne glumce.

''Pripovijedat ću o onome što mi se događalo u životu i što me je pokretalo da odglumim neke filmske scene..., a čitavo ću vrijeme razgovarati s publikom'', pojasnio je, dodavši da ''u tomu ima nečeg posebno vrijednog jer je prisutan element spontanosti, pri čemu imate priliku naučiti i nešto novo o sebi''.

Manje je poznato, kazao je Pacino za Figaro, da je povremeno glumio i u kazališnim predstavama, među kojima su i Shakespeareova djela poput 'Rikarda III.', 'Otela' i 'Mletačkog trgovca'. Otkrio je da voli Molierea i Čehova i brojne druge kazališne pisce te da je 'jako dobro upoznat s europskom književnošću'.

Kopirati
Drag cursor here to close