Sve zbog šamara

Will Smith dobio 10 godina zabrane pristupa Oskarima

Smith je eksplodirao nakon što se Rock našalio na račun njegove ćelave supruge Jade Pinkett Smith koja boluje od alopecije.
Kultura / Film TV | 08. 04. 2022. u 22:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademija je konačno prelomila, 12 dana nakon Oscara i sramotnog šamara Willa Smitha voditelju Chrisu Rocku, konačno je poznata kazna za slavnog glumca.

Dobio je 10 godina zabrane pristupa Oscarima kao i svim drugim događajima u organizaciji Akademije, javlja TMZ.

Izvršni odbor Akademije sastao se danas i održali su glasanje o kazni za Willa Smitha, piše TMZ.

"Odlučili su se za kaznu od 10 godina koja će početi trajati od danas. Gospodin Smith neće smjeti pristupiti niti jednom događaju u organizaciji Akamdeije. Neće smjeti pristupiti niti uživo, niti virtualno, a to uključuje i Oscare", stoji u objavi predsjednika Akademije Dawna Hudsona.

Također je istaknuo grešku Akademije što nisu pravovremeno reagirali na cijeli događaj te se zbog tog propusta ispričao javnosti.

Will Smith kratko je za CNN komentirao odluku Akademije da mu se zabrani pristup svim njezinim događanjima, uključujući i Oscare, narednih 10 godina.

"Prihvaćam i poštujem njihovu odluku", rekao je.

Podsjetimo, Smith je eksplodirao nakon što se Rock našalio na račun njegove ćelave supruge Jade Pinkett Smith koja boluje od alopecije.

U početku se nasmijao, no za nekoliko trenutaka popeo se na binu i silovito udario voditelja koji je rekao "wow, upravo me ošamario Will Smith".

Kopirati
Drag cursor here to close