Atrakcija na otvorenome

15. MOFF u listopadu, ponovno ispod zvjezdanog neba

''Ispod zvjezdanog neba na velikom parkingu pored Mostara očekuju vas najbolja filmska ostvarenja na velikome bijelome platnu. ''
Kultura / Film TV | 07. 07. 2021. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmska tradicija u Mostaru pod otvorenim mostarskim nebom nastavlja se i ove godine. Organizatori Mostar film festivala priopćili su kako će se ova manifestacija, na radost ljubitelja sedme umjetnosti, održati 21. listopada i trajat će šest dana.

Zbog pandemije koronavirusa čiji se tijek ne može predvidjeti, zbog sigurnosti građana, ali i izvrsnih reakcija na prošlogodišnji festival, posjetitelji i ove godine mogu očekivati auto-kino, atrakciju na otvorenome koja je oduševila naše sugrađane.

''Ispod zvjezdanog neba na velikom parkingu pored Mostara očekuju vas najbolja filmska ostvarenja na velikome bijelome platnu. Posebno će se istaknuti filmovi natjecateljskoga programa, ali i ovoga puta donosimo zabavu za cijelu obitelj. Gledat ćemo dječje filmove, retrospektive i dokumentarce, a pobrinut ćemo se i za kvalitetan, edukativan i zanimljiv popratni program poput Masterclass radionica, tradicionalne konferencije Balkan Cinema Meeting i glazbenog programa“, priopćili su organizatori.

Pripreme su u tijeku, a pozvali su mlade da se i ovoga puta uključe u organizaciju i postanu dio volonterske ekipe kojoj se nudi mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, te preporuka za angažmane na budućim festivalima, kao i potvrda o volontiranju.

''Petnaest godina donosimo najbolje filmove u Mostar, a opstali smo zbog naših filmoljubaca, velike potpore i posjećenosti. Vidimo se i ove godine u ugodnom okruženju i najboljem izdanju Mostar film festivala'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close