No time to die

007: Objavljen trailer za novi film o Jamesu Bondu

"Nije vrijeme za umiranje" u naša kina stiže 2. travnja 2020. godine, a do tada uživajte u ovom spektakularnom traileru.
Kultura / Film TV | 04. 12. 2019. u 15:51 Bljesak.info
Nije vrijeme za umiranje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adrenalin, strast, rizik, smrt i čast, sve su to asocijacije na najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, Jamesa Bonda! A sve to (i mnogo više od toga) vidjet ćete u prvom traileru za najnoviji, 25. film o Bondu ''Nije vrijeme za umiranje'' (No time to die).

Zato i ne čudi da je serija filmova o britanskom agentu jedna od najuspješnijih i svakako najvoljenijih filmskih franšiza svih vremena!

U filmu ''Nije vrijeme za umiranje'' Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć.

Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapiranog znanstvenika ispostavit će se mnogo komliciranija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom negativcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Nije vrijeme za umiranje

Režija: Cary Joji Fukunaga
Uloge: Ana de Armas, Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Lashana Lynch, Rory Kinnear, David Dencik
Scenario: Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga
Žanr: Akcioni triler
Studio: Universal

Kopirati
Drag cursor here to close