Info vodič

Združena pokazna vježba

Info vodič

Združena pokazna vježba

Kategorija: Razno

Ukratko

U povodu obilježavanja mjeseca 'Listopada - mjeseca zaštite od požara' i 13. listopada Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, posvećenog borbi za smanjenje rizika od prirodnih katastrofa, odnosno pojava koje nastaju djelovanjem prirodnih sila, Služba civilne zaštite grada Tuzle, u četvrtak, 17.10., u vremenu od 10:30 do 12:30 sati, na lokaciji RGGF Tuzla organizira Združenu pokaznu vježbu 'RGGF 2019'.

Izjave za predstavnike medija bit će upriličene sa početkom od 10 sati (u četvrtak, 17.10.) na Rudarsko-geološko-građevinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli ('RGGF').

U vježbi će učešće uzeti Službe zaštite i spašavanja Grada Tuzle, kao i drugi subjekti koji su, po prirodi posla kojim se bave, angažirani i u realnim situacijama: Služba civilne zaštite-Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla, Crveni križ Grada Tuzle, Služba hitne medicinske pomoći JZNU 'Dom zdravlja' Tuzla, RTV 7 Tuzla, MUP TŽ PU Tuzla, te zaposlenici i studenti Rudarsko-geološko-građevinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli ('RGGF'), koji su i domaćini ovoj vježbi, odnosno vježba se izvodi na objektu pomenutog fakulteta, koji se nalazi u Ulici Univerzitetska broj 2.

Vrijeme
17. 10. 2019. u 10:30
17. 10. 2019. u 12:30
Lokacija
Tuzla

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close