Info vodič

Otvorenje Caritasovih savjetovališta za zapošljavanje mladih - Your Job

Info vodič

Otvorenje Caritasovih savjetovališta za zapošljavanje mladih - Your Job

Kategorija: Kultura

Ukratko

Youth Overcoming Unemployment Regionally through Job Opportunities on the Balkans (Your job) je regionalni projekt koji ima za cilj osnaživanje mladih pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.

Projekt financiraju Austrijska razvojna agencija i Caritas Austrije, a realizira mreža Caritasa u 11 gradova/općina u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu i Srbiji. U Bosni i Hercegovini, projekt provodi Caritas Bosne i Hercegovine s Caritasom biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan i Caritasom biskupije Banja Luka.

U okviru projekta planirano je: otvorenje Caritasovih savjetovališta za zapošljavanje mladih u Mostaru (9.10., Zagrebačka 8, centar SPES u 11 sati) i Banjoj Luci (7.10., kralja Petra I. Karađorđevića u 11 sati), obuke za aktivno traženje posla, organiziranje seminara za jačanje vještina mladih, program potpore za stručno osposobljavanje i obrazovanje odraslih, pripravnički program, inkubator poslovnih ideja te financijska potpora za pokretanje socijalnih poduzeća

 

Vrijeme
07. 10. 2019. u 11:00
07. 10. 2019. u 11:30
Lokacija
Banja Luka

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close