Info vodič

Uručenje IADLEST certifikata Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova

Info vodič

Uručenje IADLEST certifikata Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova

Kategorija: Razno

Ukratko

U četvrtak, 16.1.2020. g. bit će održana ceremonija predaje IADLEST certifikata/ akreditacije Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

IADLEST je Međunarodna udruga direktora za standarde i obuku u oblasti provedbe zakona, a njihova akreditacija postavlja standarde koji promoviraju najbolje prakse za policijske akademije (53 standarda o statutarnoj usklađenosti, sporazumima, politici pružanju pomoći, kadrovskim pitanjima, postupcima rada, objektima, evidencijama, planiranju i provedbi obuke, polaznicima, informacijskim tehnologijama, fiskalnim pitanjima i opremi).

Svečanosti će nazočiti: pomoćnik ministra sigurnosti BiH Mate Miletić, Mark Damitio i Richard Gauthier iz IADLEST-a, Benjamin Rockwell, direktor INL-ova ureda u BiH (Ured za suradnju agencija za provedbu zakona u borbi protiv narkotika Vlade SAD), William Kuehl, ataše ICITAP-a (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD) u BiH i projekt asistenti ICITAP-a Alija Kulić i Alma Dautbegović.

Svečanost će biti održana u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u vojarni 'S.B. Kraljević' Rodoč (preko puta Mostarskog sajma), u 11 sati.

Vrijeme
16. 01. 2020. u 11:00
16. 01. 2020. u 11:45
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close