Info vodič

Turnir - Košarkom za toleranciju

Info vodič

Turnir - Košarkom za toleranciju

Kategorija: Razno

Ukratko

Koalicija 'Uvažavanje' Livno i ŽKK Livno s ciljem promoviranja i uvažavanja različitosti, te promoviranja kulture mira u Livnu će u nedjelju, 21. srpnja s početkom u 10 sati organizirati turnir, četvrtu godinu zaredom, u uličnoj košarci pod nazivom 'Košarkom za toleranciju'.

Sudjeluju košarkašice iz Livna i Drvara. Organizatori ovog događaja su livanjska Koalicija za borbu protiv mržnje 'Uvažavanje' i Ženski Košarkaški klub Livno, a sve se događa uz potporu Misije OESS-a u BiH.

Simboličnom 'kupnjom' slastice, ubacivanjem donacije u za to pripremljene kutije, pomoći ćete uređenje prilaza obiteljskoj kući obitelji Budić u Livnu (asfaltiranje i postavljanje rukohvata). Riječ je o sestri i bratu, Ani i Ivanu, koji boluju od multiple skleroze.

Košarkašice iz dva grada u HBŽ, Drvara i Livna, u kojima djeluju koalicije protiv mržnje, 'Drvar – grad razumijevanja' i 'Uvažavanje' sudjelovat će i na radionici 'Grafiti – od ulične umjetnosti do kaznenog djela' koja će se u 14:30 sati održati u maloj dvorani PTC Forum u Livnu.

Istoga dana, za drugu skupinu mladih iz Livna bit će upriličena radionica na temu 'Predrasude i izgradnja mira' čiji početak je planiran u 16:30 sati, također u PTC Forum.

Vrijeme
21. 07. 2019. u 10:00
21. 07. 2019. u 17:00
Lokacija
Livno

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close