Info vodič

Tradicionalni koncert Simfonijskog orkestara Mostar u Parku Zrinjevac

Info vodič

Tradicionalni koncert Simfonijskog orkestara Mostar u Parku Zrinjevac

Kategorija: Kultura

Ukratko

Povodom Svjetskog dana glazbe 21. lipnja, Simfonijski orkestar Mostar održat će tradicionalni koncert u Parku Zrinjevac u Mostaru.

Na programu su popularne arije iz opera domaćih i inozemnih skladatelja, veliki hit iz mjuzikla Andrewa Lloyda Webbera, kao i skladbe neprolazne vrijednosti poput “Hijo de la luna”. Orkestraciju najvećeg broja skladbi potpisuje don Ivan Marčić.

Simfonijski orkestar Mostar pratit će šestero vrsnih solista.

Iz Sarajeva će gostovati prvi put s našim Orkestrom sopranistica Aida Čorbadžić, bariton Karlo Miličević doputovat će u svoj grad iz Osijeka, a ostalih četvero su naši domaći umjetnici: sopranistica Josipa Krezić, mezzosopranistice Monija Jarak-Mikulić i Nikolina Zovko i bas Mario Zovko, priopćili su iz mostarskog Simfonijskog orkestara.

Dirigent koncerta pod otvorenim nebom je treći put zaredom maestro Robert Homen iz Zagreba, kao i nezaobilazni moderator Boris Čerkuč.

Koncert pod pokroviteljstvom Grada Mostara počinje u 21 sat i dio je manifestacije kojom se obilježava obljetnica obnove Staroga mosta i upisa Mostara na listu UNESCO-a.

Vrijeme
21. 06. 2021. u 21:00
21. 06. 2021. u 22:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close