Info vodič

Tradicionalna Cheerleading Večer Hrvatskog cheerleading kluba Široki

Info vodič

Tradicionalna Cheerleading Večer Hrvatskog cheerleading kluba Široki

Kategorija: Kultura

Ukratko

U nedjelju 20.06.2021. s početkom u 20:00H u Kinu Borak u Širokom Brijegu održati će se tradicionalna Cheerleading Večer Hrvatskog cheerleading kluba Široki. Na Cheerleading Večeri osim članova Hrvatskog cheerleading kluba Široki nastupiti će i prijatelji iz Sportskog cheerleading kluba Ljubuški.

Zanimljivo je da će se na samoj večeri održati i proglašenje Europskog turnira koje je u zadnji tren prebačeno online, pa su sportaši Širokog Brijega umjesto odlaska u Novalju imali snimanje za turnir isti dan kada se trebao održati. Paket sa rezultatima bilo da se radi o mogućim priznanjima ili pak o utješnim nagradama stići će tik pred Cheerleading Večer, kako je klubu obećano od organizatora Europskog turnira iz Hrvatske, priopćili su iz kluba.
 
Hrvatski cheerleading klub Široki i ove godine je osvojio državno cheerleading prvenstvo, očekuju rezultate online Europskog turnira iz Hrvatske, ali i 25.06. dio članova putuje na Europski turnir u Crnu Goru gdje su već predstavljeni kao prvi favoriti za osvajanje, pa će im Cheerleading Večer doći kao svojevrsna generalna proba pred odlazak u Crnu Goru.
 
Ulaz na Cheerleading Večer je slobodan za sve, a dobre zabave i akrobacija neće izostati. 
 
 
Vrijeme
20. 06. 2021. u 20:00
20. 06. 2021. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close