Info vodič

Tjedan talijanske kuhinje u BiH

Info vodič

Tjedan talijanske kuhinje u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

Veleposlanstvo Italije u Sarajevu sa zadovoljstvom objavljuje da će se od 18. do 24. studenog održati novo izdanje 'Tjedna talijanske kuhinje u Bosni i Hercegovini', u sklopu koje će se tijekom sedam dana po cijeloj zemlji organizirati brojni događaji na temu talijanske gastronomije i delicija talijanske kuhinje.

Ovu reviju organizira veleposlanstvo u suradnji s brojnim lokalnim partnerima, počevši od glavnih talijanskih restorana Sarajeva, Banja Luke, Mostara, Zenice, Tuzle i Trebinja, koji će pripremiti jelovnik napravljen posebno za tu priliku.

Tijekom događaja, četiri talijanska profesionalna kuhara iz Talijanske federacije kuhara iz regija Trentino Alto Adige i Kalabrije putovat će po zemlji i zajedno sa svojim kolegama iz nekih od restorana sudionika obogatiti jelovnik tipičnim jelom iz svoje regije. Paralelno s tim, organizirat će se i degustacije najboljih talijanskih vina na domaćem tržištu.

Program u Mostaru održat će se 22.11. u restoranu 'Prestige' (Mepas) gdje će biti upriličen dan talijanske hrane i vina. 23.11. u Mercator centru u Mostaru od 11 sati održat će se škola talijanskog jezika, a bit će poslužen i specijalni meni, te će biti održane i promocije.

Vrijeme
22. 11. 2019. u 12:00
22. 11. 2019. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close