Info vodič

Tjedan psihologije u Hercegovini - prvi dan

Info vodič

Tjedan psihologije u Hercegovini - prvi dan

Kategorija: Razno

Ukratko

Podružnica psihologa Hercegovina (PPH), ogranak Društva psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine (DPFBIH), organizira, čertvrti po redu, Tjedan psihologije u Hercegovini 2019 (TSPUH 2019) koji će se održati od 7. do 11. listopada. Ovaj tjedan su odabrali iz razloga što se 10.10. obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Glavni cilj manifestacije TSPUH 2019 je podizanje svijesti o problemima vezanim za mentalno zdravlje kao i svijesti o ulozi psihologa u društvu, pri čemu se naglašava značaj i mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života.

Tako će u Osnovnoj školi 'Marko Marulić' u Ljubuškom 7.10. biti održana radionica 'Slatke male emocije' koju će voditi Marijana Šuvak - Martinović, a radionica je namijenjna učenicima.

Radionica pod nazivom 'Pepeljuga' će biti održana istog dana u Centru za djecu, mlade i obitelj 'Spes' od 16 sati, a namijenjena je mladim djevojkama kao prilika i izazov kako bi osvijestili svoj svijet vrijednosti.

Istog dana od 17 sati u Edukacijskom centru Doma zdravlja Mostar održat će se predavanje na temu 'Psiholog u organizaciji'. Predavanje će održati Ivona Čarapina Zovko i Irena Lovrić, a namijenjeno je psiholozima zaposlenim u ovom području, voditeljima odjela HR firmi u Hercegovini, studentima i drugima.

Vrijeme
07. 10. 2019. u 15:00
07. 10. 2019. u 18:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close