Info vodič

Tjedan psihologije u Hercegovini - četvrti dan

Info vodič

Tjedan psihologije u Hercegovini - četvrti dan

Kategorija: Razno

Ukratko

Podružnica psihologa Hercegovina (PPH), ogranak Društva psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine (DPFBIH), organizira, čertvrti po redu, Tjedan psihologije u Hercegovini 2019 (TSPUH 2019) koji će se održati od 7. do 11. listopada. Ovaj tjedan su odabrali iz razloga što se 10.10. obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Glavni cilj manifestacije TSPUH 2019 je podizanje svijesti o problemima vezanim za mentalno zdravlje kao i svijesti o ulozi psihologa u društvu, pri čemu se naglašava značaj i mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života.

Predavanje na temu 'Rizična ponašanja u adolescenciji uzrokuju - P-pušenje, A-alkohol, D-droga' održat će se 10.10. od 11 sati u prostorijama FPMOZ Sveučilišta u Mostaru, a namijenjeno je studentima pedagogije, predškolskog odgoja i razredne nastave. Predavač će biti Katarina Šimić.

Istoga dana u Edukacijskom centru Doma zdravlja Mostar od 17 sati održat će se predavanje 'Što vam neće reći na tečaju priprave za brak', a održat će ga Marijana Šuvak - Martinović. Predavanje je namijenjeno široj javnosti.

Vrijeme
10. 10. 2019. u 11:00
10. 10. 2019. u 18:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close