Info vodič

Svečanost povodom obilježavanja 20 godina osnutka Sudske policije FBiH

Info vodič

Svečanost povodom obilježavanja 20 godina osnutka Sudske policije FBiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U četvrtak 10. listopada puni se 20 godina od početka rada prvih organizacijskih jedinica i službenika Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine.

Svečanost u povodu obilježavanja ovog važnog datuma za službenike Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine biti će održana 10. listopada u hotelu 'Hills' u Sarajevu sa početkom u 12 sati, te se na svečanosti u povodu dana Sudske policije Federacije BiH očekuje prisustvo većeg broja zvanica, predstavnika veleposlanstava, zakonodavne i izvršne vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine, te rukovoditelja pravosudnih institucija, rukovoditelja policijskih agencija, nositelja pravosudnih funkcija i drugih.

U tom povodu, istog dana sa početkom u 11:30 sati u prostorijama hotela 'Hills' planirano je obraćanje najviših dužnosnika Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine medijima, te će se zainteresiranim medijima obratiti Milorad Novković, predsjednik Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine i Dženad Grošo, glavni zapovjednik Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine.

Vrijeme
10. 10. 2019. u 11:30
10. 10. 2019. u 13:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close