Info vodič

Stop izgradnji mHE na Buni

Info vodič

Stop izgradnji mHE na Buni

Kategorija: Business

Ukratko

Neformalna grupa građana ''Stop izgradnji mHE na Buni'' vas poziva na press konferenciju povodom posljednjih događanja oko zabrane izgradnje mHE Buna 1 i Buna 2.

Press konferencija će se održati u PONEDJELJAK 13.06.2022. godine u 11:00h u Hotelu Bristol ( Mostarskog bataljona bb, Mostar).

Na press konferenciji će se obratiti: Miroslav Barišić, član neformalna grupa građana ''Stop izgradnji mHE na Buni''.

Podsjećamo, iako je Gradsko vijeće Grada Mostara u prosincu 2021. godine usvojilo zaključak kojim se onemogućava izgradnja mHE na Bunskim kanalima, Gradsko vijeće Grada Mostara je na sjednici održanoj 17.02.2022. usvojilo Izmjene i dopune Prostornog plana elektroenergetskih objekata u kojem se na lokaciji Bunskih kanala i dalje nalaze ucrtane mini hidroelektrane.

Nakon toga je Agencija za vodno područje Jadranskog mora 26. svibnja održala javnu rasprava o davanju vodne suglasnosti za izgradnju mHE Buna 1 i Buna 2.

Ovim putem neformalna grupa građana ''Stop izgradnji mHE na Buni'' želi javnost informisati o svim poduzetim koracima nakon usvajanja Izmjena i dopuna Prostornog plana elektroenergetskih objekata te održane usmene rasprave u organizaciji Agencija za vode Jadranskog mora.

Vrijeme
13. 06. 2022. u 11:00
13. 06. 2022. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close