Info vodič

Simpozij - Neuroonkološki aspekti u modernoj neurokirurgiji 21. stoljeća

Info vodič

Simpozij - Neuroonkološki aspekti u modernoj neurokirurgiji 21. stoljeća

Kategorija: Razno

Ukratko

'Neuroonkološki aspekti u modernoj neurokirurgiji 21. stoljeća' naziv je stručnog simpozija neuroonkologa koji se u petak, 31. siječnja održava u Sarajevu, u prostorijama Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine (ANUBIH, Bistrik 7, Sarajevo, BiH).

Iznimni autoriteti i predavači u području neurokirurgije i onkologije iz BiH, Hrvatske, Rumunjske, Turske, Srbije, Grčke, SAD-a, Slovenije i Makedonije razmijenit će iskustva, nova znanja i ideje, ali i osobne perspektive iz područja neuroonkologije sa kojima se suočavamo u današnje vrijeme. Uloga neurokirurgije u istraživanju glioma, epilepsije i tumora mozga kod odraslih i djece, molekularno dijagnosticiranje i moderni pristupu lječenju tumora, samo su neke od važnih tema kojima će se baviti ovaj skup.

Simpozij se održava u organizaciji Udruženja neurokirurga u BiH i Društva neurokirurga Jugoistočne Europe (SeENS), a pod visokim pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti BiH. Simpozijem predsjedavaju dr. Kenan Arnautović i dr. Ibrahim Omerhodžić, dok su u organizacijskom odboru i dr. Lidija Lincender-Cvijetić, dr. Zulejha Merhemić, dr. Lukas Rasulić i dr. Krešimir Rotim.

Otvorenje simpozija je u 8:45 sati. Izjave za medije predviđene su u 10:30 sati.

Vrijeme
31. 01. 2020. u 08:45
31. 01. 2020. u 16:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close