Info vodič

Sastanak povodom pokazne vježbe

Info vodič

Sastanak povodom pokazne vježbe

Kategorija: Razno

Ukratko

Pošto je na snazi Federalni operativni plan obrane od poplava na poplavnim područjima sa izgrađenim zaštitnim vodnim objektima provode se pripremne mjere u vrijeme opasnosti od nailaska velikih voda, neposredne mjere u vrijeme trajanja poplava i mjere otklanjanja posljedica poplava, a u slučaju ekstremnih poplava koje prevazilaze kapacitet zaštitnih vodnih objekata provode se i mjere zaštite i spašavanja na vodi i pod vodom shodno odredbama propisa o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća.

U cilju što kvalitetnijeg provođenja mjera aktivne obrane od poplava na područjima sa izgrađenim zaštitnim vodnim objektima na teritoriji Posavskog kantona (Odžačka i Srednja Posavina), planirano je provođenje pokazne vježbe.

Na vježbi će sudjelovati Federalna uprava civilne zaštite (FUCZ), Županijske uprave civilne zaštite Posavskog kantona, kao i općinske službe civilne zaštite općina Odžak, Domaljevac-Šamac i Orašje.

U okviru pokazne vježbe održat će se sastanak u Centru odbrane od poplava 'Prud' u naselju Prud u općini Odžak u utorak 26. studenog s početkom u 13 sati.

Vrijeme
26. 11. 2019. u 13:00
26. 11. 2019. u 14:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close