Info vodič

Sajam Good life - prvi dan

Info vodič

Sajam Good life - prvi dan

Kategorija: Razno

Ukratko

Uz malo volje i nekoliko zdravih navika, vaš život može biti mnogo kvalitetniji. No, koji su to sadržaji koji najbolje odgovaraju vašoj osobnosti na putu ka zdravom stilu življenja doznajte na 3. Sajmu za poboljšanje kvalitete života Good life.

Zdrava prehrana, sport i tjelovježba, ljepota i njega, liječenje prirodnim putem, higijena, kreativni rad, putovanja, čitanje…, aktivnosti su koje će vas učiniti zdravijima i sretnijima.

Sajam će se održati na platou Mepas Malla u dane predstojećeg vikenda (5. i 6.10.), a ulaz i svi programi za posjetitelje su besplatni. Radno vrijeme oba dana je od 11 do 20 sati.

U subotu od 11 sati je otvorenje sajma s udrugom nordijsko hodanje 'Zdrav korak' Mostar, potom od 11:30 sati slijedi prezentacija Gimnastičkog kluba 'Libertas', a od 12 sati kulinarska radionica (veganske slastice).

Od 12:30 sati upriličit će se prezentacija 'Nove tehnologije iz oblasti mikrobiološke zaštite', predstavljač je Ana Bavrka. Od 13 sati slijedi druženje s youtouberom Vekijem i kviz znanja.

Od 17:30 sati priredit će se natjecanje u organizaciji fitnes centra SCM, a od 18 sati slijedi predavanje scroth terapeuta o skoliozi (Ana Tipurić, Ana Bećirević Čuljak, Valentina Raič), dok će prezentacija video projekcija i druženje s Goranom Milićem biti održano od 18:30 sati.

Vrijeme
05. 10. 2019. u 11:00
05. 10. 2019. u 20:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close